Peruutus ja palautus

Peruuttamisoikeus verkkokauppa-asiakkaille

Posti- ja etämyynnistä tilatuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen peruuttamisoikeus 14 vuorokauden ajan tavaran vastaanottamisesta. Tämä tarkoittaa, että voit vaihtaa tai palauttaa tilaamasi tuotteet, edellyttäen että:

• tuote on käyttämätön ja myyntikuntoinen.

• tuote on alkuperäisessä ja ehjässä myyntipakkauksessaan. Myyntipakkaukseen ei saa liimata palautustarroja, pakettiosoitekorttia ym. eikä sitä saa teipata.

Muovikalvoon pakattuja osia tai osasarjoja ei saa avata muovipakkauksestaan.

• HUOM! Muovikelmuun pakattuja kaasuttimen korjaussarjoja tai moottorin runkolaakereita ei voida palauttaa, jos muovikelmu on rikottu. Suojaavan muovikelmun puuttuminen voi vaurioittaa laakereita kuljetuksessa. Varmista siis tuotteiden sopivuus ennen suojaavan muovikelmun rikkomista. Sama koskee kaikkia muovikalvoon pakattuja osia ja osasarjoja.

• palautuksen mukana pitää olla kuitti/todistus ostosta sekä tilaajan yhteystiedot maksun palautusta varten. Kannattaa esim. tulostaa sähköpostiin tullut tilausvahvistus tai verkkokaupan tilaushistoriasta tilausta koskeva sivu ja laittaa mukaan oma pankkitilinnumero.

• ilmoita myös, jos palautuksen syynä on tuotteessa ilmennyt vika, niin voimme tutkia tuotteen eikä se päädy toiselle asiakkaalle.

• erikseen tilatuilla, yksilöllisesti valmistetuilla osilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

• poistotuotteilla ei ole palautusoikeutta

Palautus

Tilattujen tuotteiden palautus (kts.peruuttamisoikeus) onnistuu asiakaspalutuksena ilman kuluja Matkahuollon tai Postin (ei Posti kotimaan rahti) kautta. Palautuksesta on pyydettävä seurantatunnuksella varustettu kuitti. Palautuksen voi suorittaa myös suoraan myymälään. Emme ota vastaan postiennakko ym. lähetyksiä.

Postin kautta palautettaviin lähetyksiin tulee merkitä:
Asiakaspalautus, sopimusnumero 617743

Matkahuollon kautta palautettaviin lähetyksiin tulee merkitä:
Asiakaspalautus, palautuskoodi 9500895

Tuotteen vaihto

Jos haluat vaihtaa tuotteet, ota ensin yhteyttä myyntiimme. Samanhintaiseen tuotteeseen vaihto onnistuu suoraan. Jos vaihdettavan tuotteen hinta poikkeaa, palauta tilaamasi tuote ja tee uusi tilaus.

Virhevastuu

Virhevastuutapauksissa ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme, joka neuvoo sinua jatkotoimissa. Palauttaessasi tuotetta, liitä mukaan omat yhteystietosi sekä selvitys tuotteessa havaitusta viasta sekä minkälaisessa tilanteessa vika ilmenee.

Takuu

Jos tuotteilla on maahantuojan (US-Parts Finn-Am Oy) myöntämä ylimääräinen takuu, on siitä kerrottu tuote-esittelyn kohdalla. Takuutapauksissa ota meihin yhteyttä, niin neuvomme sinua jatkotoimissa.

 

Lomakkeet

Avaa ja täytä lomake ja lähetä se tuotteiden mukana. Jos et pysty täyttämään lomaketta selaimessa, tallenna se koneelle ja avaa sitten uudelleen esim. Adobe Acrobat-ohjelmalla.

Takuuilmoitus

Palautuslomake